Kebene Family

De KEBENE Family is sedert de oprichting in 2007 flink in aantal gestegen. Om optimaal te kunnen instaan voor de opvoeding & support van de kids, vind je binnen KEBENE een duidelijke structuur terug.

Children

Van de allerkleinsten tot de groep van jongens en meisjes die jonger zijn dan 16 jaar. Zij verblijven binnen KEBENE zelf. Binnen de muren van het Children Home hebben we een aantal huizen ter beschikking om onze kinderen een veilige thuis te geven.

Youths

De kinderen vanaf 16 jaar , zeg maar onze beginnende pubers. Die vind je uiteraard ook bij ons terug. Buiten KEBENE hebben we een Girls Compound met enkele hutjes. Ook voor de Boys is er een leuke compound zodat we onze pubers de nodige privacy kunnen geven.

Support & Adults

Sommige kinderen vallen onder KEBENE Support. Op die manier kunnen wij nog ondersteuning bieden en hun kansen verhogen naar een succesvolle toekomst toe. Deze kids genieten van dezelfde voordelen die KEBENE kan bieden, hetzij dan meer op maat afgestemd.

Vanaf de leeftijd van 18 jaar leven onze jongvolwassenen onder begeleiding van Naomi, onze sociaal assistente, in een aparte compound buiten KEBENE. De jongens in diezelfde leeftijdscategorie wonen eveneens in aparte individuele hutten. Zij worden ook begeleid door Naomi en Jackson, één van onze andere personeelsleden van Kebene.

KENYA Team

Ons plaatselijk team dat instaat voor het dagelijks beheer van het project, alsook de opvoeding & support van de kinderen. Het team bestaat uit een administratieve ploeg, sociaal assistenten, opvoeders, kook- & onderhoudsmensen, bewaking, verpleging, …

BENE Team

Het team in België en Nederland, dat voor een goede opvolging op afstand zorgt, alsook ter plaatse in Kenia. Zij zorgen voor het administratief beheer van het project, maar ook voor fondsenwerving, organiseren van evenementen, …