Annekes in Kenia

Ann De Bruyn:

Ik ben Ann, 48 jaar en woon in Elewijt. Samen met mijn man Jean-Pierre, kinderen Julie, Celien , Nic en Jef  vormen wij een nieuw samengesteld gezin. Ik ben een vrij sociaal geëngageerd iemand, hulpvaardig, ga graag uit eten en speel vaak padel. Ondertussen ben ik al 7 jaar vrijwilliger bij Make-A Wish, wat ik met zeer veel passie doe.

Toen mijn dochter Julie in augustus 2021 terug kwam van 6 weken vrijwilligerswerk in Kenia in Kebene Childrens’ Home, werd ik enorm geïnspireerd om mij ook in het buitenland in te zetten als vrijwilliger. Het startte met het sponsoren van een kindje in dit project, en de plannen om zelf enkele weken naar Kenia te gaan kwamen er al snel.

Ann Devroe: 

Ik ben Ann, 46 jaar en woon in Kampenhout samen met mijn partner Thomas. Ik heb twee prachtige kinderen, mijn dochter Gitte is ondertussen al 18 jaar en mijn zoon Seppe 15.  Sinds kort ben ik begonnen met fitness, maar mijn echte passie is vooral samen met mijn partner koken en steeds nieuwe dingen uitproberen.

Ik ben een sociaal iemand, lach en maak graag plezier. Ben steeds actief geweest in de chiro en vond ook interesse in de politiek. Toen mijn collega Ann gebeten werd door het project, gaf ze de microbe vrij snel door aan mij… en twijfelde ik er geen seconde aan om mee mijn steentje bij te dragen aan dit prachtig initiatief. Ik kijk er dus enorm naar uit om samen met haar al onze ervaringen met jullie te kunnen delen! Toen liet mijn collega Ann vallen dat ze dit project ook zag zitten en graag mee wou gaan.

En toen ontstond Ann² naar Kenia :-). 

Volg hen activiteiten en voorbereidingen van hun inleefreis!

Online winkel tvv Kebene