rechtdoor-heers

NEWS, FEBRUARI 2018 – EVENTS

‘van Bilzen naar de Noordkaap’

GROOT NIEUWS! We vernamen zonet dat héél Limburg de tocht naar de Noordkaap zal kunnen volgen. Hou in juni je televisietoestel in de gaten! Wij monteren alvast een camera op onze fiets.

Sponsor ons

Wil jij ons steunen en zo ‘Kebene Baby Care’ mee uit de Keniaanse grond stampen?  Maak dan een bedrag over op ons rekeningnummer BE78 7795 9305 3586 met vermelding van NOORDKAAP en je rijksregisternummer.  Dat kan door middel van een vrije gift of een gift per afgelegde kilometer (2.600 in totaal!).

Hoe je dat precies doet, lees je in dit sponsorformulier.
Vul het in, stuur het door en stort het bedrag van je keuze.
De gevraagde contactgegevens dienen enkel om je achteraf op de hoogte te houden over het resultaat en de vorderingen van ‘van Bilzen naar de Noordkaap’.

Kebene België is een erkende vereniging zonder winstoogmerk. De vzw heeft de mogelijkheid om fiscale attesten af te leveren. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.  De Vlaamse overheid, de minister van financiën en de minister van ontwikkelingshulp hebben de vzw Kebene België erkend voor de komende 5 jaar. Gelieve bij een gift of donatie aan de vzw je rijksregisternummer (of ondernemingsnummer) bij de mededeling te plaatsen.
In naam van de vrijwilligers, medewerkers en kinderen van Kebene: bedankt voor je interesse en steun!

Volg ons ook op Facebook (van Bilzen naar de Noordkaap) of Instagram (bilzen_northcape).

Raf, Raf, Peter, Sanne, Nick en Bart