NEWS, MEI 2016 – THNX2U

THX2YU

  • Op 17 april liepen, aten en genoten we samen op de RUN FOR KEBENE 2016 te Antwerpen! Deze dag was een geweldig succes met een opbrengst van liefst 4000 EUR. Deze opbrengst gaat ook dit jaar naar het KEBENE HEALTH PROJECT. Wij willen graag iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen aan dit evenement, in het bijzonder aan Caroline, Anton en Franco en alle supporters en sportievelingen. Jullie waren geweldig! Veel dank aan de sponsors Viyo Liquid Animal Health (Johan Varewijck), Fons Vloebergs, Hubo (Carl Liekens), Drankencentrale Vandermolen, Select HR en Dirk Verwimp. Tot slot onze dank aan alle helpende handen: Lieve, Guy, Ria, Anne, Thijs, Magali, Laura, Naya, Charlotte, Carmen, Dorien, Bert, Charlotte, Carl, Philippe, Fien, Anne, Katleen, Katleen, Stijn, Niels, Maarten, Mirjam, Benny, Lorens en Axe.

Schermafbeelding 2016-01-29 om 00.47.01

  • Dank aan de toekomstige vrijwilligers vanuit Nederland, die zich inzetten met acties voor KEBENE. Alle opbrengsten die zij ophalen met hun acties komen ten goede aan ons project. Samen met hen zal dit besteed worden in de verschillende projecten in Kenia tijdens hun verblijf.
  • De Protestantse Gemeente ’s Gravenpolder heeft op 21 mei een fietspuzzeltocht gehouden, net als vorig jaar een gezellige, succesvolle dag. We mochten voor KEBENE een mooi bedrag van ongeveer 650 EUR ontvangen. Ook ontvingen wij jullie bijdrage van een collecte èn een mooie gift van een anonieme schenker. Onze hartelijke dank voor al deze gaven en inzet!
  • Voor de derde keer organiseerden Inge & Kris een leuke avond tvv KEBENE. Vitalski, de komiek, gaf weer een wervelende show. Bedankt voor jullie gastvrijheid en steun.
  • Een prachtig middagconcert werd gegeven door Elly & Rikkert op zaterdag 28 mei in de Nieuwe Kerk te Zierikzee. Met dankbaarheid kijken we hier op terug, de opbrengst werd eveneens geschonken aan KEBENE. Veel dank aan Elly & Rikkert en hun muzikanten, ook aan kinderkoor De Sjofar en pianiste Anne-Marith Boone voor hun medewerking aan dit concert. Natuurlijk mogen wij al de sponsors niet vergeten voor het mogelijk maken van het concert.

 

ASANTE SANA!

944A8281p2 kopie