Immaculata secundair Brugge goes Kebene

Vandaag (28/2/19) vond het tweejaarlijks vastival plaats. Onze leerlingen hebben zich super hard ingezet via een solidariteitsmaal, een estafetteloop en verschillende workshops. Zo konden ze een mooie opbrengst schenken aan twee projecten in Kenia. KeBeNe en Rainbow4kids. Ongeveer een maand geleden werd er nog een PowerPoint presentatie geven als start van het vastival in Immaculata Brugge. Als afsluiter organiseerde de school een Afrika dag met verschillende workshops.

Vorige week stond het vastival op de agenda. Via diverse workshops en een estafetteloop verzamelden we samen 5600€ in voor Rainbow4Kids.be en Kebene Children’s Home. Een impressie van hoe ze dit in Kenia hebben beleefd… #Imma#talentinzicht

THNX2U

Uit naam van de kinderen en de ganse organisatie onze DANK voor jullie inzet, steun en vertrouwen. We zullen de centen goed gebruiken en investeren in ons nieuwe Baby Care Project. Opvang van kinderen tussen 0 en 5 jaar waar zij op spelende manier voorbereid worden om naar de eerste klas te kunnen. Wij geven hen ook maaltijden en gezondheidszorgen zodat alle kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Mede dankzij jullie kunnen we dit verwezenlijken! ASANTE, dank je wel.

Opening Baby & Day Care