NEWS, APRIL 2018 – NIEUWE KIDS

Kebene zkt nog sponsors voor John & Tirese!

sponsor gezocht
Karibu John (4), Elijah (6) en Tirese (4)!

john Elijah Tirese

Ondertussen telt Kebene 48 kinderen van 0 tot 15 jaar. In ons Youths project steunen we nog eens 7 jongeren en via het Support programma ondersteunen we 13 kids.

De kinderen vanaf 15 jaar, zeg maar onze beginnende pubers. Die vind je uiteraard ook bij ons terug. Buiten KEBENE hebben we een compound met enkele hutjes waar we onze pubers de nodige privacy kunnen geven. Op die manier hebben ze meer ruimte om zich beter te ontwikkelen naar een zelfstandig leven. Ze leven onder begeleiding van Auntie Milly, onze huisassistente Auntie Paulien en onze sociaal assistenten.  In diezelfde leeftijdscategorie wonen zij in aparte individuele hutten.

Sommige kinderen en jongvolwassenen vallen onder KEBENE Support.

Op die manier kunnen wij nog extra ondersteuning bieden en hun kansen verhogen naar een succesvolle toekomst toe. Deze kids genieten van verschillende voordelen die KEBENE kan voor handen heeft, hetzij dan meer op maat afgestemd.  Als jongvolwassenen willen wij hen terug in de maatschappij plaatsen en herenigen met hun familie,  met voldoende bagage om een waardevolle toekomst in Kenia tegemoet te gaan.