Sponsors

staan mee aan de basis van ons project

Als sponsor draag je bij aan betere leefomstandigheden voor de kinderen en steunt je de gehele gemeenschap. Jouw bijdrage gaat naar onder meer naar structurele projecten in de omgeving van het kind. Je steunt dus heel de leefgemeenschap op lange termijn. Alle hulp, klein of groot, waardoor uw sponsor kind meer kansen krijgt op een beter leven, is welkom.


Sponsor de KEBENE Kids

Je kan ook één van de kinderen uit KEBENE sponsoren! Door een maandelijkse bijdrage van 25,00 EUR kan KEBENE de kosten dragen voor school en opleidingen,  maaltijden, gezondheidszorgen en andere benodigdheden.


Sponsor één van de projecten in of rond KEBENE

KEBENE heeft een lijst van mogelijkheden om kleine of grotere projecten mee te ondersteunen.


Health Project sponsoren

De algemene gezondheidszorg in KEBENE is en blijft belangrijk. Om jaarlijks het hoofd te kunnen bieden aan de hiermee gepaard gaande kosten, zoeken we sponsors die maandelijks een zelf te bepalen bedrag willen overmaken dat specifiek kan aangewend worden voor de gezondheidszorgen en de hygiëne van de kinderen. Op die manier kunnen we doktersbezoeken, deeltijdse verpleegster, tandartsbezoeken en alles wat met gezondheid en/of hygiëne te maken heeft, blijven garanderen. Op die manier kunnen onze kinderen in een veilige omgeving opgroeien.


KEBENE Friends

Door een gift of donatie, krijgt KEBENE meer mogelijkheden. Wij gaan voor duurzaamheid en grote impact op termijn. Investeren in de toekomst om de kansen beter te benutten. Als Friend waarderen wij je bijdrage meer dan ooit!

 


Bankgegevens – België:

VZW KEBENE België

Ondernemingsnummer: 0897.314.930

Rekeningnr.: IBAN BE78 7795 9305 3586 – BIC / SWIFT GKCCBEBB

Contact: pasci@kebene.com

VZW KEBENE België is een erkende organisatie. Fiscale attesten voor giften vanaf 40,00 EUR zijn beschikbaar.


Bankgegevens – Nederland:

Stichting KEBENE Nederland

KvK onder nr. 20140176 (RSIN nr.: 8193.18.073)

Rekeningnr.: IBAN NL18 RABO 0144 0665 56  – BIC / SWIFT RABONL2U

Contact: info@kebene.com