NEWS, NOVEMBER 2018 – BEDANKT ARIANNE

Afscheid van Arianne

file-8

IMG_5711_Formaat wijzigen

Woordje van Arianne:

Sinds de oprichting van Kebene tot nu heeft Kebene een hele ontwikkeling doorgemaakt en is het uitgegroeid tot een groot, goed draaiend project.  Zowel Pasci als Arianne zijn daarin gegroeid, ontwikkeld en gevormd. Arianne zelf is al sinds vorig jaar, steeds meer tot de ontdekking gekomen dat zij deze grootte van het project niet meer verder kan dragen. Ze heeft veel moeite met het leiden van de verschillende projecten, de professionalisering die nodig is, de omgang met alle sponsors, vrijwilligers en belangstellenden.

Haar grenzen werden ver overschreden en kan haar zelf niet meer terugvinden in het project.  Natuurlijk hebben zij het afgelopen jaar geprobeerd om het anders in te vullen zodat zij het wel aan zou kunnen maar ook dat heeft voor haar niet geholpen. Daarom heeft zij de beslissing genomen zich terug te trekken uit het project.

Het project, de nevenprojecten en nieuw opkomende projecten hebben ruimte nodig om te ontwikkelen en daar kan Arianne zich niet meer achter zetten.  Dat is een zwaar en moeilijk besluit maar ondanks dat, zal zij zeker Kebene blijven steunen wat in haar mogelijkheid valt want het is een mooi doel en de kinderen verdienen alle steun. Alleen zal zij haar functie als bestuurder neerleggen en de leiding volledig uit handen geven.

IMG_5698_Formaat wijzigen IMG_5756_Formaat wijzigen
Namens de ganse Kebene familie, het Kebene Team, het personeel en de kinderen onze grote dank voor al de jaren van inzet, overgave en enthousiasme die mee hebben gezorgd waar Kebene vandaag staat. Je hebt iets heel moois neergezet en daarvoor heel veel bewondering en appreciatie.  Haar beslissing is een groot verlies voor Kebene, toch willen we haar keuze steunen en daarvoor alle begrip opbrengen!   
IMG_5736_Formaat wijzigen

Voor Stichting Kebene Nederland is er reeds een nieuwe bestuurslid aangeworven. Welkom Linda de Vlieger, leuk dat je ons team in Nederland komt versterken…

In Belgie werden ook drie nieuwe teamleden opgenomen om de ganse organisatie bij te staan en mee te ondersteunen. Welkom aan Robin De Palmenaer, Christel Cop en An Lavato.  Kebene blijft een Belgisch-Nederlandse organisatie!