NEWS, JULI 2021 – HARTVERWARMEND

In deze moeilijke en ellendige tijden kunnen wij in Kenia deze centen heel goed gebruiken, de noden zijn groot.

De impact van Corona is ongezien, er word helaas weinig of niets op de media gezegd.  Jullie blijvende steun en vertrouwen in Kebene geeft veel HOOP.  Het geeft ons de mogelijkheid om ons blijvend te kunnen inzetten voor de kwetsbare kinderen.

Positief blijven. We kunnen niet iedereen helpen, helaas maar diegene die weer de kans krijgen om een toekomst met hoop te zien zijn gelukkig en door Kebene kunnen wij hen alvast de basisrechten voorzien waar eigenlijk elk kind recht op zou moeten hebben.  Ons welzijn delen met andere zou vanzelfsprekend moeten zijn, dit is niet het geval maar alle beetjes helpen en Kebene is erg dankbaar dat jullie Kebene hebben gekozen en er altijd in zijn blijven geloven. 

Sponsors zijn de basis van ons project, zonder zouden we niets kunnen verwezenlijken. We hebben nood aan  nieuwe sponsors!  Teamleden zijn de kracht van Kebene achter de schermen, het promokanaal om anderen aan te zetten en aan te moedigen zich ook in te zetten, hoe klein het ook is, het maakt een verschil.  Kinderen worden verkocht, lijken worden gedumpt, overleven… en het leven gaat gewoon door; in wat voor een wereld leven we?  Net daarom is het onze taak jullie betrokken te houden en ervoor te zorgen dat alles goed en correct uitgevoerd word en zijn de Kebene het beste in ons-zelve naar boven te halen.

In Kebene gaat alles goed, buiten Kebene is er veel ellende – moeilijk kan verwoorden! De ruimte om het nog beter te doen, is de drijfkracht die wij vandaag voelen en ten volle ga benutten.   

Dat het snel beter mag worden voor iedereen… Blijf ons volgen… veel groetjes uit Kebene

De Kebene Familie