Registratie verkooppunt

Registratie

Beste student,

Aftellen maar… een mooi avontuur staat op je te wachten. Kebene zal je warm ontvangen en we kijken uit naar je komst! Binnenkort op inleefreis naar Kenia. Via de school ingeschreven om een avontuur aan te gaan. Inzetten voor de meest kwetsbare kinderen in Kenia. Er komt veel kijken bij de voorbereiding en alles heeft ook een kostenplaatje. Deze STEUN-actie Kenia zorgt voor een boest om deze reis mogelijk te maken… Fondsenwerving is nodig om Kebene gezond te houden. We hopen op heel wat steun en op die manier kunnen we de wereld een beetje mooier maken!

We hebben helpende handen nodig om deze koekjes en chocolade actie te ondersteunen, dit alles tvv KEBENE en ook om jouw inleefreis financieel een duwtje te kunnen geven. Een win-win situatie. Per verkocht pakketje ontvang je 3 euro die je in mindering kan brengen voor jou inleefreis naar Kenia, alle beetjes helpen en hoe meer je verkoopt – hoe goedkoper de reis zal worden. Hopend mogen wij weer op je medewerking rekenen.  Start met je aan te melden als verkooppunt en wij maken de link naar je naam in orde.

Na registratie als medewerker sturen wij u zsm meer informatie en bezorgen wij u meteen ook de link waar mensen van uw regio kunnen bestellen zodat je dit meteen kan opvolgen. Elke bestelling krijgt automatisch ook een sms bericht met een bedanking en bevestiging.

We komen de bestellingen bij u afleveren eind januari. De verdeling kan dan gebeuren of men kan de bestellingen bij je komen ophalen. Bestellen kan vanaf je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Nogmaals bedankt voor de bereidwilligheid, samen maken we een verschil!

Mochten er nog vragen zijn, aarzel niet om mij te contacteren (Pasci@kebene.com of +32497847873)


Info Producten Actie !

Voor ieder wat wils. Lekkere koekjes en chocolade.

Elk pakket heeft de verkoopprijs van 12.5 euro. Een combi pakket is 35 euro en voordeliger, inclusief een draagzak gemaakt in Kebene.

Bestellen doe je online via de link die je zal ontvangen onder je eigen naam. Start met je aan te melden als verkooppunt en wij maken de link naar je naam in orde.

Flyer