NEWS, AUGUSTUS 2019 – BABY & DAY CARE

Sinds de opening van dit (nieuwe) project tellen we reeds 6 bevallingen en vangen we een 30 tal kids op in de dagopvang! Meer info:
https://kebene.com/baby-care-2/

Young Mothers

Sinds de opening hebben we reeds 7 bevallingen achter de rug. Op 28 juli beviel jonge tienermoeder Anna van dochter Faith! Zowel de jonge moeders als de baby’s stellen het goed. Het was best wel heftig en spannend. Het  zijn net die jonge (tiener) meisjes, die vaak het slachtoffer zijn van geweld, misbruik maar vooral misbruikt worden. Daarom geven we hen eerlijke kansen en hoop  want zij staan voor een grote taak. We zorgen ervoor dat onze tienermeisjes de juiste ondersteuning, waarden en zelfvertrouwen krijgen. Samen met onze sociale werkers en bevoegde lokale personen begeleiden wij hen om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Baby & Day Care

Een 30-tal peuters die in twee lokalen opgevangen worden in de dag, begeleid door twee leerkrachten en een assistente. Zij ontvangen een uniform, rugzakje en krijgen een warme maaltijd en een stukje fruit is voorzien. Verschillende activiteiten wisselen elkaar af… Een goede start voor een beginnend project, komende weken evalueren we om te verbeteren waar nodig.