NEWS, JULI 2019 – KEBENE ZKT SPONSORS

We zoeken nog sponsors voor Abdinasir & John Master!

Kebene leeft van giften en donaties, bovendien koppelen we elk kind aan sponsors om vaste inkomsten te ontvangen die de algemene kosten gedeeltelijk kunnen dekken. Sponsors zijn de basis van ons project!   Zo hopen wij de betrokkenheid groot te houden. Voor € 25/ maand, kan je een kindje steunen en mee een verschil maken. Hierdoor kunnen we de kinderen voorzien in hun basisbehoeften en hen vooral kind laten zijn! Elk kind dat geholpen kan worden is dan ook de moeite waard. Kebene zoekt nog een tal van sponsors! 

KEBENE IS DANKBAAR! Er zijn zoveel projecten, zoveel goede doelen, en er zijn zoveel noden in de wereld! Kebene probeert op haar manier een klein verschil te maken… samen kunnen we dit en geven we de wereld weer een beetje meer kleur.

Contacteer ons … Als sponsor draagt u bij aan betere leefomstandigheden voor de kinderen en steunt u een kind en zijn of haar gemeenschap.
Uw bijdrage gaat naar onder meer structurele projecten in de omgeving van het kind, school en opleidingen, maaltijden, gezondheidszorgen en andere benodigdheden.
U steunt dus heel de leefgemeenschap op lange termijn, waardoor uw sponsor kind meer kansen krijgt op een beter leven. Sponsors zijn de basis van ons project.