NEWS, JUNI 2020 – EVENTS & INFOAVOND

Voorlopig geen inleefreizen naar  Kebene

Op 22 maart kondigde de Keniaanse overheid aan dat de internationale vluchten vanaf woensdag 25/03  geschorst werden. Op 27 maart werd in heel het land een avondklok ingesteld. Het aantal nieuwe gekende besmettingen loopt op en in het belang van onze gasten en het welzijn van de kinderen in Kebene hebben wij besloten om geen inleefreizen te organiseren tot begin september. In de loop van de maand augustus zullen wij de situatie verder evalueren en houden wij u op de hoogte. 

We beseffen dat deze maatregel gevolgen heeft voor ons als organisatie. Tevens zijn we ons ervan bewust dat voor u deze  beslissing wellicht een ontgoocheling is, toch hopen wij op uw begrip. We zijn ervan overtuigd dat dit de juiste keuze is en stellen alle middelen vrij om de veiligheid en gezondheid van de kinderen in Kebene te waarborgen.

Infoavond in Antwerpen

De eerstvolgende infoavond is op woensdag 16 september om 20.00 te Merksem (Antwerpen). Iedereen is welkom! Een uiteenzetting van het Kebene Project met sfeerbeelden, videofragmenten en met ruimte voor vragen. 

Aanmelden