NEWS, MAART 2019 – ACHTER DE SCHERMEN

NEW!!! Kebene  “the song”

Een primeur! Vorig jaar rond deze tijd werd het Kebene lied gecomponeerd in Kenia.  Een lied over Kebene, dansbaar en met een hangende beat.  In mei zal “the song” worden voorgesteld. Bekijk nu al de trailer en beluister een stukje van het Kebene lied op onze website!

Achter de schermen

Zoals bekend, is Arianne sinds december 2018 gestopt met Kebene. Dit betekende dat er voor de stichting Nederland veranderingen moesten plaatsvinden.

Jan Flikweert is penningmeester, gesteund door Hans Jaspers die het financiële gedeelte heeft overgenomen. Jo Janssen is aangesteld als secretaris. Linda de Vlieger zet zich in voor de algemeenheden van stichting Nederland en werd aangesteld als voorzitter. Onder andere is zij contactpersoon van Nederland en begeleidt de vrijwilligers.

Tot slot blijft Pasci verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur zowel in Kenia, België als Nederland.

Happy Birthday KEBENE!

Op  26 mei 2019 zal Kebene haar 12de verjaardag vieren.  Zo snel gaat de tijd. In 2007 ontstond het idee om iets te willen doen en betekenen voor de minderbedeelden in deze wereld en vandaag, 12 jaar later staat er een volwaardig project bestaande uit verschillende nevenprojecten met als doel de noden en behoeften van vele kinderen te verbeteren met zicht op een kleurrijke toekomst. We blijven kritisch alles afwegen om zoveel mogelijk impact teweeg te brengen.

Slotwoord

Kebene is meer dan een naam, het is een grote familie die veel aandacht schenkt aan samenhorigheid. Bedankt aan allen met een HART voor Kebene, veel groeten van het ganse Kebene team.