NEWS, MAART 2019 – STICHTING NEDERLAND

Zoals bekend, is Arianne sinds 1 december 2018 gestopt met Kebene, hebben wij begrip voor haar keuze.

Dit betekende dat er voor stichting Nederland veranderingen moesten plaats vinden. Jan Flikweert is penningmeester, gesteund door Hans Jaspers die het financiële gedeelte heeft overgenomen. Jo Janssen is aangesteld als secretaris. Linda de Vlieger zet zich in voor de algemeenheden van stichting Nederland en werd aangesteld als voorzitter. Onder andere is zij contactpersoon van Nederland en begeleidt de vrijwilligers. Tot slot blijft Pasci verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur zowel in Kenia, België als Nederland.

Samen met onze Heere God, maar ook hopend op jullie vertrouwen en steun. 


Voor vragen kunt u altijd mailen naar:
info@kebene.com of linda.dv@kebene.com

Introductie Linda de Vlieger

Hallo lieve Kebene vrienden, 
Mijn naam is Linda de Vlieger en sinds ik in 2013 ben mee geweest met de eerste jongerenreis naar Kenia was ik helemaal verkocht aan het land, de mensen en de Kebene familie. Daarna ben ik ieder jaar terug gegaan. Eind 2016 ben ik lid van het Kebene team geworden, waarbij ik meehielp met het organiseren van acties en het begeleiden van de vrijwilligers. Ik wil mij inzetten om een verschil te kunnen maken voor de kinderen, zodat zij kind kunnen zijn en een kans hebben op een toekomst.

Introductie Jan Flikweert

Mijn naam is Jan Flikweert en ben in 2014 ben mee geweest met Arianne naar Kenia. Na dit bezoek ga ik twee keer per jaar terug. in 2016 ben ik lid van het Kebene team geworden als met de functie penningmeester. Voornamelijk hou ik me bezig met het landbouw project en daar hebben we al behoorlijke stappen gemaakt sinds we daarmee begonnen zijn, al gaat het het voor westerse begrippen nog veel te langzaam.