NEWS, OKTOBER 2021 – YOUTHS & ADULTS

A home to stay

De toekomst ligt in hun eigen handen.  Hoewel Kebene   in opvang voorziet, zetten we in op de algemene ontwikkeling en gezondheid van de ons toegewezen kinderen. En we kijken vooruit, de educatieve vorming en de persoonlijke begeleiding staan centraal om effectief een verschil te maken in hun verdere leven.

Youths & Adults

Onze jongeren worden volwassen. Sinds het bestaan van Kebene ruim 14 jaar geleden, konden we nooit bedenken hoe het zou verlopen. De tijd staat niet stil.  Een hele generatie in Kebene staat aan de voordeur van een onafhankelijk leven en bereid zich daarop voor.  Dit gaat met ups en downs want er is nog veel onwetendheid.  In onze Youths en Adults projecten verblijven nu 17 jongeren.  Daarnaast zijn er ook nog een 5 tal jongeren die herenigd zijn met hun familie en vandaaruit onze steun nog ontvangen om hun studies succesvol af te ronden. 

Kebene Stay Together

Vorig jaar is het idee ontstaan, vanuit enkele jongeren, om ook na de Kebene-tijd de familiebanden te onderhouden.  Zij ervaarden dit in al die jaren ten Huize Kebene waar ze verbleven. Een sterk en waardevol gegeven. Het is fijn dat zij nog in contact staan en elkaar helpen of adviseren.