Waarom kiezen voor Kebene?

Steun aan Kebene! Kebene heeft voor alle kinderen sponsors en dit is nodig om de noden en kosten te kunnen blijven dragen. In deze tijden en vooral de afgelopen maanden zijn de kosten aanzienlijk verhoogd; elektriciteit, petrol, voedingsmiddelen en zoveel meer kennen een grote meerprijs. Daarnaast zien we meet kwetsbare kinderen in nood. We blijven ons inzetten en dat samen met onze sponsors. Word jij sponsor van een van onze toegewezen kinderen?

Kebene zoekt nog sponsor voor Fatuma, Rashid, Faith Paul, Angeline, Riziki en Mbodze. Word jij sponsor van een van onze toegewezen kinderen? Dit kan voor slechts 25 euro per maand of 300 euro per jaar. Niet alleen financieel maar ook voor de kinderen ‘er niet alleen voor te staan’ is een belangrijk gegeven. Samen bouwen aan een betere toekomst.


Duurzaam resultaat

De vzw en stichting richten zich op de eigen kracht en het aanwezige vermogen van (kans) arme mensen. Loyaliteit en maximale inzet van de lokale bevolking is cruciaal voor het bereiken van een duurzaam resultaat.

Kebene richt zich op de noodzaak en onderzoekt altijd of de hulp daadwerkelijk nodig is. In Kenia is veel hulp nodig, maar er zijn ook veel problemen met corruptie. Hierdoor is het van belang om te zorgen dat er kritisch wordt gekeken naar welke projecten echt hulp behoeven.

Kinderen hebben recht op een toekomst.

De mogelijkheid om onderwijs te volgen, doorbreekt de vicieuze cirkel van de allerarmsten in Kenia: zonder geld geen onderwijs, zonder onderwijs zo goed als geen kans op werk. Onderwijs biedt kansen, niet alleen voor het kind, maar ook voor zijn of haar familie en voor Kenia zelf.

Kleine stappen met goede resultaten

Contacteer ons … Als sponsor draagt u bij aan betere leefomstandigheden voor de kinderen en steunt u een kind en zijn of haar gemeenschap.
Uw bijdrage gaat naar onder meer structurele projecten in de omgeving van het kind, school en opleidingen, maaltijden, gezondheidszorgen en andere benodigdheden.
U steunt dus heel de leefgemeenschap op lange termijn, waardoor uw sponsorkind meer kansen krijgt op een beter leven. Sponsors zijn de basis van ons project.