Baby Care

Sinds de opening van het nieuwe Kebene Project met als doel de opvang van jonge tiener moeders die op onrechtvaardige manier zwanger werden gemaakt, proberen wij hen te begeleiden naar een mooiere toekomst.

De baby’s werden geboren onder ons toezicht en begeleiding. We staan in voor de algemene zorgen en de ontwikkelingen, samen met de tiener moeder doen we het nodige om de eerste levensjaren zo vlot mogelijk te laten verlopen. Hieronder een overzicht van ons nieuwe baby’s!

OPROEP

We zoeken sponsors voor onze jonge baby’s en hun tienermoeders. Als sponsor draagt u bij aan betere leefomstandigheden voor de kinderen en steunt u een kind en zijn of haar gemeenschap.  

Uw bijdrage gaat naar onder meer opvanle & begeleiding jonge tienermoeder, gezondheidszorgen zorgen voor- en na de bevalling, scholing en opleidingen,  maaltijden, gezondheidszorgen en andere benodigdheden.  

Contacteer ons … Als partner/sponsor draagt u bij aan betere leefomstandigheden voor de jonge moeder en haar kind. Sponsors zijn de basis van ons project.

Terug naar boven