Baby Care

De opvang van jonge tiener moeders die op onrechtvaardige manier zwanger werden gemaakt, proberen te begeleiden naar een mooiere toekomst. De baby’s werden geboren onder ons toezicht en begeleiding. Zij verblijven samen met hun biologische moeder bij het Young Mothers Project. Daar krijgen ze tijd en ruimte en zorgt Kebene voor de algemene zorgen en de ontwikkelingen, samen met de tiener moeder doen we het nodige om de eerste levensjaren zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Beide hebben veel noden en een goede opvolging. Met respect naar hun tradities en religies zoeken we een weg naar een toekomst die voor hen hoop en mogelijkheden kan bieden.

OPROEP

We zoeken sponsors voor onze jonge baby’s en hun tienermoeders. Als sponsor draagt u bij aan betere leefomstandigheden voor de kinderen en steunt u een kind en zijn of haar gemeenschap.  

Uw bijdrage gaat naar onder meer opvanle & begeleiding jonge tienermoeder, gezondheidszorgen zorgen voor- en na de bevalling, scholing en opleidingen,  maaltijden, gezondheidszorgen en andere benodigdheden.  

Contacteer ons … Als partner/sponsor draagt u bij aan betere leefomstandigheden voor de jonge moeder en haar kind. Sponsors zijn de basis van ons project.