Lodges & Cottages

Schermafbeelding 2016-07-16 om 11.53.53

Onze lodges & cottages, met authentieke Afrikaanse look, zijn specifiek voor onze vrijwilligers. Bezoek zeker onze Kebene Lodges & Cottages website voor meer informatie of bezettingsoverzicht!

Back-to-basic met toch een vleugje comfort.

IMG_0312a_innehelsen

IMG_0313a_innehelsen IMG_0314a_innehelsen

Wij bieden hen een stijlvolle accommodatie aan, gelegen in Diani Beach aan de Zuidkust van Mombasa. De lodges & cottages zijn 150 meter gelegen van het Kebene tehuis.

De lodges zijn kleiner dan de cottage en zijn uitgerust met een enkel bed, een inloopdouche met toilet en wastafel. Alle lodges worden twee maal per week gereinigd. Het domein wordt dagelijks onderhouden door onze tuinman. Onze huiskok bereidt elke dag een heerlijk ontbijt.

Onze cottage is beschikbaar voor meerdere deelnemers! 1 cottage is uitgerust voor 2 personen terwijl de andere tot 4 personen kan accomoderen. Er zijn twee verdiepen: beneden is er een zithoek en een keuken met koelkast, een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Op de bovenverdieping bevindt zich de slaapgelegenheid met twee enkele bedden voorzien van muskietennetten. Onze huiskok bereidt elke dag een heerlijk ontbijt.

www.kebenecottages.com

Voor bijkomende info kan je ook terecht op: info@kebene.com