Exclusief voor onze gasten

Vrijblijvend aan te schaffen: Kebene Voucher Pack 2024

Prijs: 250 euro – enkel op aanvraag!


Trip Funzi Eiland

Funzi Island is een ongerept eiland verscholen in de Indische Oceaan.

Funzi Keys is een paradijselijk eland in een prachtig landschap, omgeven door water en mangrove lagune. Genieten van een Afrikaanse zonsondergang op een lang uitgestrekt wit strand bij laagtij luierend in een stoel.

Een exclusief eiland om in stijl te ontsnappen van de wereld zoals we deze kennen aangezien gasten hier bepalen hoe de dag gaat verlopen

.

Safari beleving… Informatie toelichting

2-daagse safari naar Tsavo East. Dus we verkiezen te vertrekken vanuit Kebene Cottages om ongeveer 6.30 uur. We rijden richting Tsavo East, die ongeveer 3 tot 4 uur rijden is en rond 10.00 uur aankomt bij de eerste poort Bachuma-poort bij de poort die je mag gaan voor wasruimte / toiletten omdat u de auto of safaribus in het park niet mag achterlaten omdat onze wilde dieren in de natuurlijke wildernis leven, gevaarlijk kunnen worden en u pijn kunnen doen, niet zoals in een zoomlens. Dus na de wasruimteservice krijgt u het park in nadat de Game Rangers bij de poort bevestigen met de chauffeursgids bevestigt dat de parkkosten zijn betaald de poort zal open zijn en de chauffeur zal openen. Het pop-updak van uw Safari-bus waar u naartoe gaat, begint de eerste gamedrive, de chauffeursgids zal u helpen de dieren te spotten, net zoals u dat ook doet wanneer u een dier ziet, vertel de chauffeur om te stoppen, maak uw foto’s zodra u tevreden bent, vertel de chauffeur om verder te gaan met gamedrive op weg naar uw Lodge nu Lion Hill Lodge voor lunch aankomst bij 13:00 uur in de lodge zul je c neem je bagage mee voor de lunch haal je lunch verfris jezelf en slaap dan of geniet van de faciliteiten van de Lodge. De chauffeur haalt je om 16.00 uur weer op. 16.00 uur is ondraaglijk heet voor de dieren, je zult de dieren niet zien. Dus vanaf 16.00 uur ga je verder met de avond gamedrive die eindigt om 18.00 uur op dit moment is het donker en ga je de dieren storen met Head lichten dus rijd terug naar je Lodge voor het Diner. Je kunt bij de Water Hole zitten om de dieren te spotten die ‘s nachts water komen drinken of vroeg gaan slapen, afhankelijk van je overnachting. De volgende dag vroeg opstaan, vroeg in de ochtend ontbijt om 6.00 uur voor 7.30 uur volledig uitchecken voor ochtend- en middagspel het park de volgende dag verlaten om ongeveer 10.30 uur tot 11.00 uur uitchecken uit het park. De aankomst is rond 14.30 uur voorzien bij Diani Kebene Cottages voor de lunch afhankelijk van het verkeer dat de 2-daagse safari beëindigt.