Word meter of peter

Kebene zkt dringend sponsors met een groot hart! Wij zijn op zoek naar meters en peters voor onze kinderen. Met slechts 25 euro kan jij meter of peter worden en geef je een kans aan een kind.

Interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.

Elk kind heeft een aantal onvervreemdbare basisrechten. Deze kinderrechten gelden voor alle kinderen, overal ter wereld. Elk kind heeft immers recht op bescherming en hoort toegang te hebben tot gezondheidszorg en onderwijs. Word meter of peter van een van onze kinderen uit Kebene!  Met een maandelijkse bijdrage van 25 euro help je ons om er elke dag opnieuw voor hen te zijn. Onvoorwaardelijk… 

Samen maken we een verschil. Wereldwijd groeit 1 kind op 10, 220 miljoen kinderen, op zonder de liefdevolle zorg van een familie. Door meter of peter te worden geef jij één of meerdere van die kinderen de kans om toch op te groeien in een warme thuis, een veilige omgeving.

STEUN NU en help mee aan een betere wereld voor iedereen…

Contacteer ons … Als sponsor draagt u bij aan betere leefomstandigheden voor de kinderen en steunt u een kind en zijn of haar gemeenschap.
Uw bijdrage gaat naar onder meer structurele projecten in de omgeving van het kind, school en opleidingen, maaltijden, gezondheidszorgen en andere benodigdheden.
U steunt dus heel de leefgemeenschap op lange termijn, waardoor uw sponsorkind meer kansen krijgt op een beter leven. Sponsors zijn de basis van ons project.

Samen maken we een verschil !

Terug naar boven