Scholenwerking

Samen voor een BETERE wereld. Steun Kebene…

Kenia is de parel van Afrika, met haar mooie zandstranden, fantastische ‘bruisende’ natuur en haar vele safariparken. Een waaier van mogelijkheden. Maar ook veel armoede… En elk kind verdient om kind te kunnen zijn.

Waarom kiezen voor Kebene?

Elke cent kan verantwoord worden, een zorgvuldig en verantwoordelijk financieel beleid betekent dat iedere euro te herleiden is, of het nu gaat om schooluniformen of om het bekostigen van medische zorg: een transparante boekhouding wordt bijgehouden om de bestedingen van de gelden overzichtelijk te maken voor de sponsoren.

Kleine stappen met goede resultaten. Een verschil…

Het project is uitgegroeid tot ruim 140 kinderen tussen 0 en 22 jaar en 29 young mothers met baby die wij mogen verzorgen en educatie kunnen geven. De meesten opgevangen in ons kindertehuis en sommigen ondersteunt  vanuit ons nevenproject of vanuit hun thuissituatie. Onze taak is nu om de kinderen van het kindertehuis verder te begeleiden en het project verder zelfsturend en gedeeltelijk zelfvoorzienend te maken. Een hele uitdaging maar die wij aan kunnen gaan met uw vertrouwen en steun. Elke vorm van ondersteuning kan een verschil maken.

Bekijk hier een korte introductie Lagere School

Bekijk hier een korte introductie Secundaire School

Onze partners…