Registreer je als medewerker

Algemene Info

  1. Registreer
  2. Producten
  3. Verkopen
  4. Praktisch

Klaar voor onze “Koekjes Actie 2024″. Hier een korte uitleg hoe jij mee kan helpen…

We gaan het succes van de paasactie van vorig jaar proberen te evenaren of te verbeteren. Fondsenwerving is nodig om Kebene gezond te houden, we kenden reeds twee moeilijke jaren op gebied van fondsenwerving, de impact van de corona tijden. Dit jaar zullen we de inkomsten besteden aan de structuur en de algemene noden van het moment.

Kebene zoekt heel wat enthousiaste medewerkers om zoveel mogelijk te verkopen. Maar ook om als verkooppunt en/of verdeelpunt zich te engageren. Help jij mee met onze wafelactie? Registreer je en krijg een persoonlijke link om bestellingen op te nemen. Hoe meer mensen er actief zich willen inzetten, hoe meer we kunnen verkopen en we doen het voor de KINDEREN in Kebene. Help ons mee. Alvast veel succes.


Verkoop

Gemakkelijk en online verkoop. Gebruik social media, post een leuke tekst en plak de verkoopslink in de tekst. Stuur een whatsapp naar je vrienden met de link en maak een mooie email op. Alle beetjes helpen. Bij elke bestelling volgt er een automatisch berichtje met de betalingsgegevens. Jij krijgt een algemeen overzicht en de klanten kunnen de pakketjes komen ophalen of je kan ze afleveren, wat jij wenst.

Mochten er nog vragen zijn, aarzel niet om ons te contacteren (jo@kebene.com)


Praktisch

Start verkoop: midden fabruari 2024 / Einde verkoop: 7 maart 2024

Levering is voorzien vanaf 15 maart 2024