PAASACTIE 2023

De koekjesactie is afgelsoten. We merken minder verdeelpunten en helpende handen, dat is spijtig uiteraard maar diegene die hebben geholpen hebben dat met veel overgave gedaan en de actie konden we succesvol afsluiten: meer dan 895 pakketten werden er verkocht, vanaf eind volgende week begint de verdeling. Smullen maar…

De paasactie begint midden februari ’23 tot 12 maart ’23. De leveringen zijn voorzien vanaf 1 april… Het succes van de paasactie vorig jaar gaf Kebene de kans om duurzaam te investeren en initiatieven te nemen om de dagelijkse werking te optimaliseren, ook dit jaar proberen we het succes van afgelopen jaar te evenaren of te verbeteren. Fondsenwerving is nodig om Kebene gezond te houden, we kenden reeds twee moeilijke jaren op gebied van fondsenwerving, de impact van de corona tijden, de stijgende prijzen en de impact op de klimaatsveranderingen.

OPROEP !!! Kebene zoekt nog steeds enthousiaste medewerkers om zoveel mogelijk pakketjes te verkopen. Maar ook om als verkooppunt en/of verdeelpunt zich te engageren. Help jij mee met onze paasactie? Samen voor een betere wereld!

Onze producten ‘waarvoor je geld’

Chocolate Lover (10 euro)

Coockie Lover (10 euro)

Milka Lover (10 euro)

TIP: Combi Lover (30 euro, incl geschenkje vanuit Kebene)