PAASACTIE 2024

Onze actie is afgesloten. Vorig jaar verkochten we meer dan 895 pakketten tvv onze kinderen in Kenia. Dit jaar willen deden we opmerkelijk beter, met ruim 1400 pakketten verkochte pakketjes !!! Levering is voorzien vanaf 15 maart. Smullen maar…

Bedankt aan alle medewerkers en verkooppunten voor jullie inzet en groot hart aan en voor Kebene. Het is danzij jullie dat deze actie een succes is geworden. Ook een grote dank je wel aan alle mensen die een pakketje hebben gekocht want we beseffen maar al te goed dat er veel goede doelen zijn die verschillende manieren gebruiken om geld op te halen. Fijn dat we een grote achterban hebben waar we op kunnen rekenen.

Jaarlijks doet Kebene verschillende acties om fondsen te werven. Deze zijn echt nodig om verder in de noden te kunnen voorzien van onze toegewezen kinderen. Vandaag heeft Kebene ongeveer 160 kinderen, jongvolwassenen en jonge tienermama’s… waarvoor we elke dag klaar staan. Samen geven we hoop en kansen en laten we kinderen weer ‘kind’ zijn.

Namens de Kebene familie veel dank voor het blijvende vertrouwen, steun en betrokkenheid.