NEWS, OKTOBER 2018 – BEDANKT ARIANNE

Stichting Kebene Nederland

file-8

Woordje van Arianne:

Sinds de oprichting van Kebene (11 jaar geleden) tot nu heeft Kebene een hele ontwikkeling doorstaan en is het uitgegroeid tot een groot, goed draaiend project.  Zowel Pasci en ik (Arianne) zijn daarin gegroeid, ontwikkeld en gevormd. Zelf ben ik, al sinds vorig jaar, steeds meer tot ontdekking gekomen dat ik deze grootte van het project niet aan kan. Ik heb veel moeite met het leiden van de verschillende projecten, de professionalisering (die zeker nodig is) hiervan en de omgang met alle sponsors, vrijwilligers en belangstellenden. Ik heb mijn grenzen ver overschreden en kan mezelf niet terug vinden in het project.
Natuurlijk hebben we het afgelopen jaar geprobeerd om het anders in te vullen zodat ik het wel aan zou kunnen maar ook dat heeft voor mij niet geholpen. Daarom is de tijd gekomen dat ik de beslissing moet nemen om mezelf terug te trekken.
IMG_5698_Formaat wijzigen IMG_5756_Formaat wijzigen
Het project, de nevenprojecten en nieuw opkomende projecten hebben ruimte nodig om te ontwikkelen en dat kan ik hen niet voldoende geven.  Dat is een zwaar en moeilijk besluit maar ondanks dat zal ik zeker Kebene steunen wat in mijn mogelijkheid ligt want het is een mooi doel en de kinderen verdienen alle steun. Alleen zal ik mijn functie als bestuurder neerleggen en de leiding volledig uit handen geven
IMG_5711_Formaat wijzigen
Namens de ganse Kebene familie, het Kebene Team, het personeel en de kinderen onze grote dank voor al de jaren van inzet, overgave en enthousiasme die mee hebben gezorgd waar Kebene vandaag staat. Je hebt iets heel moois neergezet en daarvoor heel veel bewondering en appreciatie.  Haar beslissing is een groot verlies voor Kebene, toch willen we haar keuze steunen en daarvoor alle begrip opbrengen!   
IMG_5736_Formaat wijzigen

Voor Stichting Kebene Nederland is er reeds een nieuwe bestuurslid aangeworven.

Kebene blijft een Belgisch-Nederlandse organisatie!