Vrijwilligers

Werken als vrijwilliger in KEBENE betekent dat je de durf en het lef hebt om de cultuur en mentaliteit van Afrika te leren kennen. Dit is niet voor iedereen weggelegd.  Vaak is het een meerwaarde voor jezelf en KEBENE.

Zich inleven, meewerken of bouwen aan de toekomst van onze kinderen.  Zich openstellen voor en kennis maken met de Afrikaanse mentaliteit en cultuur, genieten van de rijkdom die Afrika biedt, de mooie natuur en de vele safari’s … een aanrader voor iedereen.

Je kunt vanaf 18 jaar als vrijwilliger -met of zonder ervaring- meehelpen bij verschillende waardevolle projecten binnen KEBENE.

KEBENE heeft heel wat te bieden, niet alleen in KEBENE zelf, maar ook in onze workshops of op de landbouwgrond. Een waaier van mogelijkheden. Alle helpende handen zijn dan ook welkom.  Er is altijd wel een project dat goed bij jouw interesses en eventuele ervaring past.

We nodigen je dan ook graag uit op één van onze infoavonden om nader kennis te maken met de mensen achter het project.

Tijdens zo’n infoavond krijg je een beter beeld van KEBENE. Om je een goed idee te helpen vormen van de mogelijkheden, zijn al je vragen uiteraard welkom.

De algemene richtlijnen kan je meer in detail nalezen in ons  huisreglement voor vrijwilligers

Heb je interesse voor vrijwilligerswerk? Voor meer info kan je altijd terecht bij: Bel:  koen@kebene.com / Nld: linda.dv@kebene.com

Aanvraag:

 
 
 
 
 
 


944A4691p kopie944A5457p kopie944A6951p kopie IMG_6294p kopie 944A8297p kopie IMG_6077p kopie 944A3153p kopie