NEWS, MEI 2024 – FAITH & HOPE

By Kebene CH

18 oktober 2024

Young Mothers

Discriminatie nog steeds realiteit! De positie van meisjes in Kenia is er op vooruit-gegaan maar blijft zorgelijk. Om op korte termijn impact te krijgen, zal het voltooien van een beroepsgerichte opleiding de kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Voor onze jonge tienermama’s en jongeren geeft het mogelijkheden om dit te kunnen combineren. Door de verschillende skills die aangeleerd worden, of de tijd om hun talenten verder te kunnen ontwikkelen, is een meerwaarde en geeft een boest aan zelfvertrouwen.

Kebene zal het huidige Young Mothers Project laten renoveren naar een waardig en praktisch educatief trainingcentrum. De plannen die ingediend werden, zijn in afwachting op goedkeuring van fondsen en de praktische werken die ermee gepaard gaan. Een investering die bijdraagt aan het project.


Baby & Day Care

Nieuwe omgeving! Momenteel zijn we druk in de weer met de verhuis van Day Care naar het toekomstige Edu Care trainingcentrum. En die verhuis is belangrijk want moeder en kind zoveel mogelijk samen houden is voor Kebene een must. Een kind dat goed onderwijs volgt, creëert kansen voor de toekomst en krijgt kennis die het kan doorgeven aan volgende generaties. Terwijl de mama’s in de toekomst een beroepsopleiding kunnen volgen, zullen hun peuters kunnen spelen en zich voorbereiden op hun eerste schooldag in de kleuterklas. Samen naar school!

Stel je een wereld voor waarin alle kinderen, ongeacht waar ze geboren zijn, de kans hebben om hun volledige potentieel te bereiken. basisrechten hebben waarbij de goed onderwijs de sleutel is voor de ontwikkeling van een kind en van een samenleving.


SOON… KEBENE EDUCARE

Leren leren…

Korte praktijkopleidingen in combinatie met de voorziene stages. Snel resultaat met kans op doorgroeimogelijkheden. Om op korte termijn impact te krijgen, zal het voltooien van een beroepsgerichte opleiding de kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Voor onze jonge tienermama’s en jongeren geeft het mogelijkheden om dit te kunnen combineren. Door de verschillende skills die aangeleerd worden, of de tijd om hun talenten verder te kunnen ontwikkelen, is een meerwaarde en geeft een boest aan zelfvertrouwen. Kebene zal het huidige Young Mothers Project laten renoveren naar een waardig en praktisch educatief trainingcentrum. De plannen die ingediend werden, zijn in afwachting op goedkeuring van fondsen en de praktische werken die ermee gepaard gaan. Een investering die bijdraagt aan het project.

Tags: , , , , , ,

About Kebene CH