NEWS, NOVEMBER 2016 – KEBENE FARM

By admin

28 april 2024

KEBENE FARM

In dit project zien we ook mooie vooruitgang.

Gesprekken en offertes zijn aan de gang om een waterput te realiseren.  De cottage die gebouwd werd is mooi en volledig klaar om onze gasten ook daar op het veld actief te laten mee helpen.  Ondertussen zijn er al enkele vrijwilligers die daar een nacht hebben verbleven.

Femke, Suze en Caroline hebben overnacht op het Farm-project van Kebene childrens home. Op deze boerderij wordt voedsel verbouwd om in de toekomst zelfvoorzienend te worden. Er is op de boerderij geen elektriciteit en stromend water, we moeten back to basic!  De reis ernaartoe was adembenemend mooi. Iedereen zat op een eigen motorbike, de meeste drivers vertelden het een en ander over de omgeving. Halverwege stopten we en vertelde Charles over de planten en bomen die daar groeiden.

Volledig verslag Suze, Femke en Caroline: 

15 17

30 39

Verder doen de dieren het ook goed.  We hebben een heel aantal geiten bij en de twee stieren die zijn momenteel op een ander veld aan het trainen.  De trips die worden georganiseerd naar de landbouwgrond kennen algemeen wel success. Een aanrader!

Tags: , , ,

About admin