NEWS, OKTOBER 2017 – KEBENE YOUTHS & SUPPORT

By admin

28 april 2024

KEBENE YOUTHS

Deze projecten zijn een  toegevoegde waarde voor Kebene. Op die manier kunnen we onze kinderen beter begeleiden naar een onafhankelijk leven na Kebene. Tijdens de vakantie zullen weer enkele kinderen doorschuiven naar het youthsproject.

Om dit project meer kansen te geven, bekijken we of een extra lokaal personeelslid nog aangeworven kan worden om de kwaliteit te verbeteren en de noden van onze jongeren beter te kunnen inschatten.

KEBENE SUPPORT

Op de leeftijd van 18 jaar worden kinderen in Kenia volwassen beschouwd en kunnen wij enkel via support nog bijkomende ondersteuning bieden. In de eerste plaats is het onze taak hen te hereningen met hun familie. In sommige gevallen blijkt dit niet evident te zijn.  Daarvoor kan Kebene Support nog een ondersteuning bieden.  Dit gaat samen met strikte voorwaarden en een goede samenwerking met de familie van de jongvolwassenen.

Vandaag worden volgende kinderen via het support programma verder ondersteund: Ibrahim, Rachael, Edwin, Elizabeth, Mandela, Brenda, Metrine, Gabriel, Sylvia, Kennedy, Omondi en Esther.

Kebene 17 03 (1228) Kebene 17 03 (2378)

Tags: ,

About admin