NEWS, AUGUSTUS 2021 – YOUTHS & ADULTS

By Kebene CH

29 april 2024

Youths & Adults

Dat Kebene ook inzet op jongvolwassenen is niet vanzelfsprekend. Toch een belangrijk gegeven om hen niet los te laten op een moment dat zij zoekende zijn, in een levensfase die cruciaal is.  De leeftijd van 15 jaar bereiken is een stap naar volwassenheid. Zij zitten vaak met veel onwetendheid en vragen; ’wat brengt de toekomst voor mij in een wereld die alsmaar moeilijker wordt?’  Zich ontwikkelen en voorbereiden op een leven na Kebene, is nu aan de rode. Zij krijgen trainingen aangeboden binnen onze projecten. Kleine kinderen worden groot.

Getuigenis Elizabeth

Ik ben Elizabeth Pato, kort nadat mijn vader stierf, werd ik naar Kebene gebracht  om mij verder op te voeden, de thuissituatie liet dit niet toe. Sinds 2007 ben ik opgegroeid in Kebene. Ik was er van begin bij als een klein project en ik heb het zien groeien tot waar het nu is. Onderdak,

voedsel, kleding, onderwijs, een goede gezondheid en recreatie behoorden tot de behoeften, Kebene droeg de zorgen voor mij!

Kebene heeft goede medewerkers die ons allerlei hebben bijgebracht en ons op een Christelijke manier hebben onderwezen. Ik ben zo blij om deel uit te maken van deze familie, want als ik bij mijn moeder was achtergebleven, die weduwe was, zou ik vandaag niet zo ver staan. Ik zit momenteel op de universiteit, waar ik nog steeds steun krijg van Kebene,  ook al verblijf ik nu bij mijn familie, mijn oprechte dank aan alle weldoeners en sponsors van Kebene.

About Kebene CH