NEWS, JULI 2022 – YOUNG MOTHERS

By Kebene CH

28 april 2024

Young Mothers

Er werd weinig informatie gegeven over het nieuwe verblijf voor de Young Mothers.  Sinds de verhuis van Kebene, werd de huidige locatie omgetoverd tot een klein dorpje waar de accenten werden gelegd op iets meer baby & kind vriendelijkheid. Dit werd door hen met veel enthousiasme onthaald en voelen zich meteen thuis op hun nieuwe locatie.

We namen afgelopen maand afscheid van een 5 tal jonge mama’s en hun peuter.  Altijd een moeilijk en intens moment. Toch is het goed want deze aanpak is het meest doeltreffende.  Jongeren komen en jongeren gaan… We krijgen doordoor wel weer plaats voor anderen in nood. 

Welkom

We blijven veel aanvragen krijgen vanuit de instanties voor de opvang en bescherming van deze kwetsbare kinderen. Zoveel jongeren in nood die een veilige thuis zoeken.

Momenteel zijn er 29 jonge tienermama’s en 27 baby’tjes en peuters! 

Van harte welkom aan Rebecca, Catherine en Jerida, deze tienermeisjes werden door de overheid aan Kebene toegewezen.

Proficiat aan mama Rita, Cynthia en Jerida.  Zij bevielen de afgelopen weken van hun baby. Welkom aan Essence, Rachel en Benita. . Zowel mama als baby’s

Baby- & Day Care

Kebene zet zich ook in, naast de opvang van onze eigen peuters, voor peuters van buitenaf. Zij kunnen voor een kleine vergoeding opgevangen worden bij onze eigen kinderopvang, waar we zorgvuldig de kinderen een mooie dag kunnen bezorgen.  

About Kebene CH