NEWS, AUGUSTUS 2022 – KEBENE VIERT 15 JAAR BESTAAN IN KENIA

By Kebene CH

28 april 2024

Kebene staat voor haar eigenheid in blijft de volgende jaren gefocust op waar het om draait, kinderen ‘kind’ laten zijn, een warme thuis bieden, waar liefde en samenhorigheid van belang zijn; een toekomst om het later beter te hebben. 15 jaar vieren we dan op gepaste manier.  Dat hebben we gedaan en hoe… hier wat sfeerbeelden van onze daguitstap vol lachende en blije gezichtjes, een herinnering om te koesteren. 

In al die jaren mochten we heel wat ervaren, goede en minder goede momenten. Soms ook dingen die frustrerend zijn of onbegrijpelijk. Tradities, gewoonte en mentaliteit die ver van ons eigen gekende wereldje liggen. Toch vaak begrijpelijk omdat de noden en zorgen zo groots en verschillend zijn. Er is nog veel werk! Beseffende dat Kebene niet alles en iedereen kan helpen. Elk kind dat geholpen kan worden vandaag, krijgt de kans op een betere toekomst. De hele wereld redden is een utopie. Toch, elke steen die we vandaag verleggen is en blijft de moeite waard en maakt het verschil. Opvangen van kwetsbare kinderen, educatieve vorming voorzien, gezondheidszorgen bieden en dat alles in een warme en veilige omgeving.

De komende jaren ons blijven inzetten en het verschil proberen te maken. Dat is een doel en streven… iemand gelukkig maken, maakt gelukkig. Het start met kleine dingen die grote impact kunnen hebben. Dankzij onze achterban en de vele Kebene liefhebbers blijft het mogelijk ons in te zetten voor hen die het nodig hebben…

A big hug, Kebene Family

SAFE THE DATE : The Kebene Family Days !

About Kebene CH