Een Kind

Als sponsor draagt u bij aan betere leefomstandigheden voor de kinderen en steunt u een kind en zijn of haar gemeenschap.

Wij vragen als organisatie om de bijdrage van 25 euro op maandelijkse basis (of eenmalig 300 euro voor een jaar) door te storten met doorlopende opdracht op volgende rekening van VZW Kebene Belgie of van Stichting Kebene Nederland.

Elke twee maand zal u als sponsor een nieuwsbrief ontvangen zodat u op de hoogte blijft en de betrokkenheid groots is.

Uiteraard kan u per briefwisseling ook contact houden met het kind uit Kebene.  Wij hopen op een lange samenwerking en samen kunnen wij een verschil maken voor de minderbedeelde in de wereld.  Kebene is een grote familie en daarvan maakt u nu ook deel van uit.  Graag horen wij van jullie een tegenbericht als bevestiging! Indien u interesse heeft, contacteer ons via het info formulier.

 

Contacteer ons … Als sponsor draagt u bij aan betere leefomstandigheden voor de kinderen en steunt u een kind en zijn of haar gemeenschap.
Uw bijdrage gaat naar onder meer structurele projecten in de omgeving van het kind, school en opleidingen, maaltijden, gezondheidszorgen en andere benodigdheden.
U steunt dus heel de leefgemeenschap op lange termijn, waardoor uw sponsor kind meer kansen krijgt op een beter leven. Sponsors zijn de basis van ons project.