NEWS, NOVEMBER 2018 – KEBENE FAMILY

Algemeen

Op traditionele manier werd het einde van het schooljaar afgesloten. Alweer voor Kebene een succes want iedereen mag weer een jaartje hoger en een bijzonder moment voor sommigen want  zij studeerden ook af.  Proficiat aan heel de Kebene familie, tijd voor ontspanning!

Sinds begin november kunnen alle kinderen in Kenia genieten van hun vakantie, de schoolpoorten gaan begin januari weer open voor het nieuwe schooljaar.  En dat het vakantie is, weten ze maar al te goed. ‘S morgens wat langer slapen en tijd voor sport en spel, afwisselend met de bestaande activiteiten.  Het is druk in Kebene en vooral een blij weerzien met de kinderen die op boarding school zaten. Zij zijn ook terug ten Huize Kebene en hebben heel wat te vertellen.

We verwelkomen enkele nieuwe effectieve leden in ons Kebene team! Karibu An, Robin en Christel! We hopen op een lange en vruchtbare samenwerking.

IMG_8482  IMG_8490

Kebene ZKT sponsor voor Grace en Mercy

Interesse? Mail ons: info@kebene.com

IMG_6287  IMG_6437

Hip Hip Hip hoera!

In de maand december zijn   Bidala, Hamisi, Omondi, John en Christine jarig! In januari is het de beurt aan Mercy, Lilian, Bahati, Emily, Halima en Abdallah. Happy Birthday !

IMG_8493   IMG_8500


Stuur een KERST wens naar Kebene… 

Je kan je er wellicht iets bij voorstellen.  Persoonlijke post voor de kinderen word steeds warm onthaald.  Een kerstwens of  een boodschap van hun sponsor, hoe fijn zou dat niet zijn?

Het hoeft niet altijd een pakje te zijn of iets van dergelijke waarde.  Wij zijn nu al in afwachting en dankbaar om een simpel kaartje in ontvangst te kunnen nemen.

Stuur een kaartje of een brief… zowel vanuit België als Nederland kan dit verstuurd worden naar:

VZW Kebene België: Deurnestraat 121, 2640 Mortsel (Bel)

Op die manier zullen we eind december alle post ook persoonlijk afgeven in Kebene.