NEWS, SEPTEMBER 2018 – KEBENE FAMILY

IMG_8071

Algemeen

In de maand augustus konden al onze kinderen genieten van een welverdiende vakantie.  In Kebene hadden we voor elk wat wils. Vele activiteiten vonden plaats om hen te kunnen vermaken. Vaak kwam sport en spel aan bod. Een muziekworkshop gedurende een ganse week waarin een mix van twee culturen elkaar ontmoeten in dans & muziek was succesvol. En er werden zoals traditioneel ook wat studiemomenten voorzien.

Eind augustus werden de schoolpoorten weer geopend voor de aanvang van de laatste termijn en die loopt tot begin november. Spannende momenten voor sommige kinderen die dan afstuderen of naar secundaire school zullen gaan.

IMG_8058 IMG_8053

Hip Hip Hip hoera!

In de maand september waren Erick, Hassan, Mesiya, John, Zabibu, Faith en Hidaya jarig!  In oktober is het de beurt aan Mwanaisha, Asha, Steve en Abdallah. Happy Birthday !


Kom in Actie!

Het is heel simpel. Je kan ons project op verschillende manieren en momenten steunen, zoals jij het wil en zoals het voor jou past. Het blijft belangrijk om Kebene te promoten en daarvoor hebben we jullie steun nodig.  Het maakt een groot verschil waardoor we nog meer kunnen betekenen voor de kinderen van Kebene. Contacteer ons met suggesties of ideeën!

IMG_7886