Sing it Louder

Solidariteitskoor Amahoro presenteert een benefietconcert t.v.v. Kebene.Twee jaar na datum zingt Amahoro het eindelijk luider. Op 30 april 2022 brengen we eindelijk het langverwachte avondvullende concert Sing it louder, ten voordele van de vzw Kebene.

Twee jaar na datum zingt Amahoro het eindelijk luider. Op 30 april brengen we het langverwachte avondvullende concert Sing it louder. In talen van over de hele wereld brengen we een boodschap van hoop,  vrede en verbondenheid. Je kan je verwachten aan muzikale wereldreis met haltes in verschillende continenten. Drijf mee op de betoverende klanken uit Kabylië, waan je op het Griekse platteland, ga uit je dak tijdens het Boliviaanse carnaval of spring uit je stoel om mee te dansen met de Afrikaanse gospels. Sing it louder biedt voor elk wat wils!

De opbrengst van dit concert schenken we aan de vzw Kebene, een kleinschalig project dat straat- en weeskinderen opvangt in Kenia. Kebene geeft daarmee een aantal van de meest hulpbehoevende kinderen een thuis waar zij de nodige liefde en zorg krijgen. Ze willen hen laten opgroeien in een omgeving die uitnodigt om zich te ontwikkelen tot jonge mensen die iets kunnen betekenen voor hun land. Als solidariteitskoor staan we helemaal achter die missie en zijn we erg blij dat we hen met de opbrengst van het concert kunnen steunen.

LocatieXaveriuskerk
AdresCollegelaan 36
Tijd20:00u
PLACE TO BE

Bestel nu uw tickets!