NEWS, SEPTEMBER 2018 – THNX2U

IMG_7923 IMG_7891

THNX2U

Dank voor de vele giften en warme bijdragen aan het Kebene project!

Veel dank aan:

Er werden ook veel acties en evenementen gehouden tvv Kebene. Onze dank aan alle helpende handen en de giften.

De Protestantse Gemeente Kats-Kort-gene verblijdde ons met hun jaarlijkse gift, bedankt voor jullie trouw aan Kebene! Dank voor de bijdrage van KORA bvba. We ontvingen een mooie gift van Carine en Nathalie, zij deden mee aan de dodentocht en werden gesponsord. Proficiat en een grote dank je wel. Via wereldmissie hulp kregen we ook een mooie bijdrage ter ondersteuning tvv het nieuwe baby care project.  Dank aan de gemeente Stabroek voor hun bijdrage en subsidies voor ontwikkelingshulp.

Bovendien ontvingen we een aantal losse giften. De Kebene Familie is heel blij met elke vorm van steun. THNX aan Jozef Nevens, Magda Van Dormael,  Arlette Knoops, Rita Smets, Vrancxk – Gryp en Sien Martens. Sinds juni 2016 ging er geen week voorbij of Rob en Erie schonken een gift aan Kebene, door hun initiatieven steun-en zij goede doelen waar Kebene ook in mee mocht delen. Wij willen hen daar heel veel dank voor zeggen, want wat een bij-zonder mooi bedrag is daar in totaal mee opgebracht! Ook daar-door kregen wij de mogelijkheid om de kinderen in Kebene van goede zorg te voorzien.

IMG_7916

Verslag Bilzen tot Noordkaap

In juni fietsten Raf, Peter en Raf naar de Noordkaap vanuit het Noorse Bergen. Goed voor zo’n 2.600 kilometer. Twintig dagen, 2.600 kilometer en meer dan 25.000 hoogtemeters. Dat is de eindbalans van de tocht naar de Noordkaap die de 3 fietsers en hun begeleiders  afgelopen juni ondernamen.

En daar komt nu dus nog een mooi bedrag tvv Kebene bij! Dankzij de giften van zowel particulieren als bedrijven konden zij een mooi bedrag schenken aan Kebene, specifiek voor het nieuwe Baby Care project. Zij hadden nooit verwacht dat ze dat zouden halen. Maar zijn wel apetrots dat het gelukt is.  De fietstocht was door het behalen van het einddoel – de mythische Noordkaap – al een succes. Maar het prachtige bedrag dat we ontvingen is de zoete kers op de taart.