NEWS, JANUARI 2020 – NIEUWE KINDJES

Update

Graag stellen we onze nieuwe kindjes voor die onlangs werden opgevangen in Kebene. We heten hen vanharte welkom in onze Kebene Familie en zullen er alles aan doen om ook voor hen de nodige zorgen en basisbehoefte te geven zodat zij op een gezonde manier hun kindertijd kunnen beleven.

Zo telt de Kebene familie 46 kinderen, 11 youths, 5 adults, 4 onder support, 10 jonge tienermama’s, 9 baby’s en 22 personeelsleden! Huisje vol tevree …

Welkom Amina, Gift, Collins, Liz, Nyae, Abdelamin, Idris, Kennedy en Anwar.

Helaas zijn er verschillende kinderen niet meer teruggekeerd van hun familiebezoek. Kebene valt er weinig te verwijten, gezien dit een vereiste is vanuit de kinderbescherming om jaarlijks de kinderen voor enkele weken te laten herenigen met hun familie. Ook Kebene heeft een onderzoek gedaan en de families zijn weer stabieler om voor hun eigen kind te kunnen zorgen. Net daarom konden we 8 nieuwe kindjes weer een kans geven en opvangen in Kebene.

We namen dan ook met verdriet afscheid van en zijn ook bekommerd om Stacy, Ibrahim, Moraa, Kemunto, Esther, Hidaya en Farida. Hopelijk stellen zij het goed.