NEWS, JULI 2018 – INLEEFREIZEN

Bezoek Kebene!

Wil jij vrijwilligerswerk in het buitenland gaan doen? Dan weet je waarschijnlijk niet waar je moet beginnen om de juiste organisatie te vinden. Je kunt tegenwoordig tussen de bomen het bos niet meer zien. Zoveel organisaties bieden vrijwilligerswerk in ontwikkelingslanden aan. Tijdens een inleefreis als vrijwilliger zal het Kebene team jou goed voorbereiden en ter plaatse begeleiden. Er zijn strikte huisregels om de privacy van de kinderen te beschermen en de werking van het project te respecteren.

Interesse: http://kebene.com/aanvraag-vrijwilligerswerk/

 

DSC_2941 DSC_3163

Inleefreizen

We kenden een drukke bezetting in Kebene voor inleefreizen en vrijwilligers-werk afgelopen maanden.  We willen heel graag onze vrijwilligers bedanken voor hun medewerking ter plaatse en benadrukken dat dit een meerwaarde is voor ons als project en voor onze gasten. Dank aan Charlotte De Vlieger, Domine Luyckx, Robin De Palmenaer, Sara Vervaet, Christel Cop, Jan De Maerschalck, Ann Verelst, Familie Jansen (Jeroen, Ilse, Helene, Lies & Marie) en Lize D’haese, Dick en Evelien van der Meer en Linda de Vlieger.

Dank voor jullie inzet en bijdrage.

file

Infoavond

Op zo’n infomoment krijgen de bezoekers tevens de kans om vragen te stelllen en dat alles in combinatie met sfeer-beelden en een gezellig samenzijn. Iedereen is welkom op onze bijeenkomsten! Er kan kennis worden gemaakt met de mensen achter Kebene.

De volgende infoavond zal plaatsvinden op  vrij. 14 sept.’18 om 19u te Opglabbeek.

Meer info!