NEWS, MEI 2019 – KEBENE FAMILIE

Algemeen

Het waren drukke maanden ten Huize Kebene.  In de maand april konden al onze kinderen nog genieten van de tussentijdse vakantie.  Begin mei ging iedereen weer naar school en kon de rust terugkeren.  Nu de renovatie-werken achter de rug zijn, ziet Kebene er weer heel netjes uit met meer bewegingsruimte. Alles werd opgefrist en geschilderd met frisse kleuren, speels! We bouwden ook een opslagplaats voor de keuken en een sanitaire ruimte voor het personeel. Alle personeelsleden kregen een evaluatie en nieuwe contracten werden ondertekend. Verder zijn er hier en daar wat verschuivingen doorgevoerd.

Waterschade regenseizoen

Elk jaar bereiden we ons degelijk voor op het regenseizoen. Dit jaar startte dit uitzonderlijk laat. Niet zomaar een regenseizoen! Er zijn momenteel al dagen geteld van 24mm in 24uur tijd, met alle gevolgen van dien.

Ook in Kebene hebben wij schade. Onze rieten daken begeven het her en der en zijn dringend toe aan vervanging. We overwegen om meteen aan het werk te gaan en we voorzien dakplaten met als belangrijke reden die brandveiligheid en duurzamere aanpak.  Geschatte kostprijs om de 4 huizen met slaapzalen te renoveren (+/- 36.000 euro)

OPROEP!

Om dit in de praktijk te kunnen verwezenlijken, zullen we enkele acties organiseren om voldoende fondsenwerving bij elkaar te krijgen zodat we in het najaar met een eerste fase kunnen starten. Help je ons mee om Kebene te voorzien van nieuwe daken? Info@kebene.com

Happy Birthday –KEBENE 12 jr!

Op  26 mei 2019 heeft Kebene haar 12de verjaardag gevierd. Zo snel gaat de tijd. Nav. deze verjaardag heeft Kebene een lied opgenomen.

Hip Hip Hip hoera!

In de maand juni vieren we de verjaardagen van Daudi, Stacey, Mbodze en Dorcas. In juli is het aan Carlos, Esther Abel, Esther Amoit en Edwin. Happy Birthday !