NEWS, SEPTEMBER 2023 – EEN BETERE WERELD VOOR IEDEREEN

By Kebene CH

24 juli 2024

Wil jij sponsor worden? Kebene zoekt dringend sponsors voor onze kwetsbare kinderen…

Voor slechts 25€ per maand of  €300 per jaar voorzien we uw sponsorkind van alle basisbehoefte waar elk kind recht op heeft. Kansen geven.  Uw betrokkenheid is belangrijk en sponsors zijn de basis van ons project. ‘giving chances’  Naast de basisnoden zorgen we voor een veilige thuis omringd door liefde en samenhorigheid, het welzijn van de kinderen staat centraal.

Natuurlijk heeft u als (co-)peetouder ook de mogelijkheid uw petekind te bezoeken en met hem/haar te corresponderen. Voor sponsors in België geldt een fiscale aftrek vanaf €40. Ondernemers in België, gelieve uw KBO-nummer op te geven; dit is noodzakelijk voor het ontvangen van een fiscaal attest.  Voor sponsors in Nederland geldt, dankzij de ANBI status, een belastingaftrek voor zowel eenmalige als periodieke giften.

Een warme oproep: Kebene zkt nog enkele sponsors.  Wil jij sponsor worden, een aanrader.  Samen voor een betere wereld. Elk kind telt.

Interesse? Doe het hier en nu…

Contacteer ons … Als sponsor draagt u bij aan betere leefomstandigheden voor de kinderen en steunt u een kind en zijn of haar gemeenschap.
Uw bijdrage gaat naar onder meer structurele projecten in de omgeving van het kind, school en opleidingen, maaltijden, gezondheidszorgen en andere benodigdheden.
U steunt dus heel de leefgemeenschap op lange termijn, waardoor uw sponsorkind meer kansen krijgt op een beter leven. Sponsors zijn de basis van ons project.

Tags: , , ,

About Kebene CH