NEWS, SEPTEMBER 2023 – KOM HET BELEVEN

By Kebene CH

1 december 2023

Inleefreizen naar Kenia

Meer dan een reis. Een avontuur met een internationale solidariteit.

Ontmoet Kenia en verblijf ten Huize Kebene. Kom het van dichtbij van dichtbij beleven… een indrukwekkend rijke fauna, wereldberoemde nationale parken en een prachtige natuur. Het land is ideaal voor zowel een safari- als een strandvakantie. Combineer dit met Kebene en beleef een fantastische en gevarieerde waaier van mogelijkheden. Ervaar Kebene en ontdek Kenia, een echte Afrikaanse belevenis op haar best.

Je kunt vanaf 18 jaar als vrijwilliger -met of zonder ervaring- u kandidatuur stellen voor een inleefreis om mee te helpen bij verschillende waardevolle projecten binnen KEBENE. KEBENE heeft heel wat te bieden, niet alleen in KEBENE zelf, maar ook in onze nevenprojecten als de jongzelfstandige (tussen de leeftijd van 15 en 18 jaar), op de landbouwgrond of bij onze moestuin, in het naaiatelier.. Een waaier van mogelijkheden. Alle helpende handen zijn dan ook welkom.  Er is altijd wel een project dat goed bij jouw interesses en eventuele ervaring past.

Interesse? Schrijf je in!


Infoavonden

Tijdens zo’n infoavond krijg je een beter beeld van KEBENE. Om je een goed idee te helpen vormen van de mogelijkheden, zijn al je vragen uiteraard welkom.  Voor meer info kan je altijd terecht bij: koen@kebene.com  of robin@kebene.com

Tags: , ,

About Kebene CH