NEWS, FEBRUARI 2019 – VAKANTIE

By admin

30 april 2024

Familiebezoek

Op 26 december vond de allereerste “Family Day” plaats.  Alle families en verwanten van onze kinderen werden uitgenodigd in Kebene zelf.  Alle jaren voordien gingen de kinderen naar hun familie gedurende twee weken. Dit jaar was het anders.  Grote opkomst en op deze manier konden zij een kijkje nemen achter de schermen van Kebene, gevuld met optredens en een feestmaaltijd.

Het was echt druk, ruim 150 maagjes werden er geteld en gevuld.  Zeker voor herhaling vatbaar…

IMG_9344_Formaat wijzigen

IMG_9412_Formaat wijzigen  IMG_9411_Formaat wijzigen

Kerst en nieuwjaar

Kerst @ Kebene. Drukke momenten met kerst want het was een hele opgave om alles in goede banen te leiden. Op kerstavond heeft de Kebene Familie een kerstconcert gegeven in de kerk, dit werd gesmaakt.  Er werden heel wat giften in de vorm van materialen overhandigd als teken van dank tvv Kebene.

Nieuwjaar. Op oudejaar, zoals traditioneel, naar de kerk voor feest, dans en gebed. Er werd gezweet, iedereen ging los en stipt om mindernacht: de gebruikelijke wensen!  Op de eerste dag van het nieuwe jaar was iedereen klaar om te helpen met de voorbereidingen van een lekkere maaltijd, dat vraagt echter vele helpende handen. De geit en heel wat lekkers om alle buikjes goed te vullen!

IMG_9367_Formaat wijzigen  IMG_9363_Formaat wijzigen

IMG_9301_Formaat wijzigen

 

 

 

 

About admin