Kebene Stay Together

Ondertussen zijn er heel wat kinderen volwassen geworden sinds het Kebene bestaan. Aangezien wij als project altijd het familie-gevoel centraal hebben gezet, voelen we de nood aan onze outgoing kids dat zij behoefte hebben aan een blijvend contact onderling.

Boarder KST team zijn Kennedy Nganga & Dorcus Wambua

In augustus 2020 ontstond het idee vanuit sommige kinderen om een groep op te richten om de familieband te onderhouden. Elk jaar een keer samen komen en ervaringen delen en gezellig samenzijn.

Meer nog… als groep willen zij iets terug doen aan de gemeenschap want zij beseffen maar al te goed dat zij het goed hebben gehad al die tijd. Dit mooi gebaar willen we dan ook ondersteunen vanuit Kebene. We geven raad en advies en kunnen op die manier een steentje bijdragen aan dit mooie initiatief.

KST team staat voor Kebene Stay Together (pamoja)

Members: Ibrahim, Rehema, Leonard, Carlos, Ian, Ferdinand, Edwin, Elizabeth, Sylvia, Gabriel, Mandela, Ferdinand, Edwin, Kennedy en Dorcus.

Hulp aan de lokale bevolking vanuit KST

In Kebene gaat het goed en hebben wij mogelijkheden om ons veilig te stellen en veel aandacht te schenken aan de gezondheidszorgen. Buiten Kebene is het vaak anders en daarom hebben we met extra inkomsten vanuit giften het initiatief genomen met onze jong volwassenen om ook iets te betekenen voor de minder bedeelde en speciaal in corona tijden.

Maaltijden uitdelen – Sharing is caring