NEWS, MEI 2020 – ANNULATIE INLEEFREIZEN

By admin

23 mei 2024

Update COVID-19 – VOORLOPIG GEEN INLEEFREIZEN

In het kader van de coronacrisis zijn alle niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden tot en met 7 juni. De Nationale Veiligheidsraad zal dit verbod tijdig opnieuw evalueren.

Op 22 maart kondigde de Keniaanse overheid aan dat de internationale vluchten vanaf woensdag 25/03 (23u59) geschorst werden. Deze maatregel werd op 6 mei met 30 dagen verlengd. Reizen naar Kenia worden dus absoluut afgeraden. Op 27 maart werd in heel het land een avondklok ingesteld (tussen 19.00 uur en 05.00 uur). Sinds 6 april mag niemand het grootstedelijk gebied van Nairobi en Mombasa inkomen of verlaten en dit tot 6 juni.

Het aantal nieuwe gekende besmettingen lopen op en in het belang van onze gasten en het welzijn van de kinderen in Kebene hebben wij besloten om geen inleefreizen te organiseren tot begin september. In de loop van de maand augustus zullen wij de situatie verder evalueren en houden wij u op de hoogte.

We beseffen dat deze maatregel gevolgen heeft voor ons als organisatie. Tevens zijn we ons ervan bewust dat voor u deze  beslissing wellicht een ontgoocheling is, toch hopen wij op uw begrip. We zijn ervan overtuigd dat dit de juiste keuze is en stellen alle middelen vrij om de veiligheid en gezondheid van de kinderen in Kebene te waarborgen.

Mocht u hieromtrent nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Info@kebene.com

About admin