NEWS, SEPTEMBER 2023 – KEBENE IN ACTIE

By Kebene CH

22 juni 2024

Groot hart… “Asante of dank-je-wel”

Want zonder het vertrouwen en de steun kan Kebene niet verder de zorg dragen van onze kwetsbare kids. Met uw hulp kan Kebene investeren in onze kinderen en voorzien in de noden en de faciliteiten. We zijn dankbaar en waarderen de toewijding om ons te helpen onze doelen te bereiken en de wereld iets aangenamer te maken voor zij die alle hoop en vertrouwen verloren waren. Blijf ons volgen en steunen. Samen Sterk.

Kom in Actie. Elke cent is nodig.

Grenzen verleggen, plezier hebben en daarbovenop geld inzamelen voor Kebene. Steun Kebene en kom in actie! Kebene wil en moet financieel gezond blijven om verder te strijden tegen onrecht, armoede en om in alle noden van onze kinderen te kunnen voorzien. Verschillende manieren gebruiken we om fondsen op te halen. Daarvoor hebben we uiteraard de steun nodig van al onze vrienden en familie. Die steun is belangrijk en noodzakelijk.

Geven geeft je een goed gevoel. Wanneer je aan anderen ook vertelt over jouw steun aan Kebene, laat je zien dat je het eens bent met de missie van Kebene en dat je daarvoor ook zélf graag in actie wilt komen. En wie weet overtuig je daarbij ook hen om eens een goede daad te doen? Organiseer daarom mee een leuke actie tvv onze kinderen in Kebene.


De Grote Kebene Actie. Laatste dagen om te bestellen…

We willen even herinneren dat de verkoop stopt op zaterdag 30 september om 23:59 uur. Ongetwijfeld kan je nog bestellingen binnenhalen! Bestel in uw regio via volgende link: BESTEL NU

Agenda komende activiteiten:

Tags: , ,

About Kebene CH